NieuwsNoord
Drenthe Emmen Voetbal

FC Emmen haalt een doelman binnen van PSV

Emmen – FC Emmen is er wederom in geslaagd een doelman vast te leggen voor het komende seizoen. Nadat eerder al Michael Brouwer en Indy Groothuizen werden vastgelegd als nieuwe keepers is nu de 21-jarige Kyan van Dorp vastgelegd.

Kyan van Dorp kwam in 2008 van SV Houten over naar PSV waar hij tot dit jaar speelde. Hierbij kwam hij het afgelopen seizoen drie keer uit in de Eerste Divisie voor jong PSV. Na het trainingskamp in Delden waar de keeper op proef was besloot FC Emmen de keeper vast te leggen.

FC Emmen laat weten dat ze met Kyan een talentvolle doelman als derde doelman hebben kunnen binnenhalen. De keeper hoopt zich dan ook bij FC Emmen verder te kunnen ontwikkelen en te kunnen groeien. Ook de sfeer binnen de groep is goed laat Kyan in een reactie weten.

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

Denk mee over een naam voor de fly-over over de N34 bij Emmen

NieuwsRedactie

Lorenzo Burnet keert terug bij FC Emmen

NieuwsRedactie

Vijf hooligans mogen zich verantwoorden voor vechtpartij in Groningen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!