NieuwsNoord
Emmen Voetbal

Lorenzo Burnet keert terug bij FC Emmen

Emmen – FC Emmen heeft donderdagmiddag bekend gemaakt dat Lorenzo Burnet terug keert bij de club. Lorenzo speelde al eerder in eredivisie seizoen 19/20 voor FC Emmen toen Caner Cavlan vertrok bij de club. 

Als vervanger van Caner maakte Lorenzo als basisspeler een prima indruk bij de club die op dat moment uit kwam in de eredivisie. Na zijn eredivisie avontuur bij FC Emmen vertrok Burnet naar het Deense HB Køge. Nu keert hij terug naar FC Emmen waarbij hij voor het eerst gaat uitkomen in de eerste divisie.

Technisch manager Michel Jansen van FC Emmen reageert op de terugkeer van de speler: “Lorenzo is een jongen die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in Nederland. Hij is voor het type spel dat wij willen spelen een uitstekende linksback en hij kent de club al. Ik denk dat het voor ons, voor Lorenzo en voor de supporters een prachtige terugkeer is.”

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

Denk mee over een naam voor de fly-over over de N34 bij Emmen

NieuwsRedactie

FC Emmen haalt een doelman binnen van PSV

NieuwsRedactie

Vijf hooligans mogen zich verantwoorden voor vechtpartij in Groningen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!