NieuwsNoord
Drenthe Emmen Voetbal

FC Emmen presenteert Indy Groothuizen als nieuwe keeper

Emmen – FC Emmen heeft woensdagmiddag de 24-jarige Indy Groothuizen als nieuwe keeper van de voetbalclub gepresenteerd. 

De doelman komt over van het Deense Velje Boldklub en tekent voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen bij de club. In het verleden speelde de keeper al twee seizoenen in jong Ajax om met deze club uit e komen in de eerste divisie. Vervolgens werd de keeper verhuurd aan de Deense club.

FC Emmen laat weten dat de keeper gehaald is om de concurrentie aan te gaan met Michael Brouwer die al eerder werd aangetrokken door de club. Ook een derde aanwinst die FC Emmen nog zal moeten gaan halen zal een talentvolle keeper moeten zijn die de concurrentiestrijd aan kan gaan met deze twee keepers laat de club weten.

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

Denk mee over een naam voor de fly-over over de N34 bij Emmen

NieuwsRedactie

FC Emmen haalt een doelman binnen van PSV

NieuwsRedactie

Lorenzo Burnet keert terug bij FC Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!