NieuwsNoord
Drenthe Emmen Voetbal

Avdijaj tekent contract bij FC Emmen tot einde seizoen

Emmen – FC Emmen heeft z’n ploeg versterkt met Donis Avdijaj. De speler die al enige tijd op proef bij de club loopt.

Dit maakte FC Emmen donderdagavond 12 november bekend. FC Emmen heeft in dit contract een optie tot een tweede seizoen bedwongen. De inmiddels 24-jarige Duitse Kosovaar speelde in de jeugd bij VfL Osnabrück en FC Schalke 04. Die laatste club leende hem begin 2015 voor anderhalf seizoen uit aan het Oostenrijkse Sturm Graz. Hij speelde eerst op huurbasis voor Roda JC en maakte in de zomer de overstap naar Willem II. Tijdens zijn periode in Nederland speelde hij in totaal 32 officiële duels, daarin wist hij twaalf keer het net te vinden. Het afgelopen seizoen speelde hij voor Trabzonspor (Turkije) en Heart of Midlothian (Schotland).

De kersverse Emmenaar heeft bovendien zes interlands voor Kosovo achter zijn naam staan. Ook speelde hij zeventien jeugdinterlands voor Duitsland. Voorzitter Ronald Lubbers: “We hadden Donis al enige tijd op proef en we hebben dit als erg positief ervaren. Donis is een speler die iets extra’s kan brengen op een positie waar we nu niet veel keuze hebben. We zien hem voornamelijk als linksbuiten, maar hij kan ook op de andere posities voorin uit de voeten. We hopen dat hij opnieuw laat zien wat hij in z’n mars heeft.”

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

FC Emmen weet de 0 te houden tegen PEC Zwolle

NieuwsRedactie

Ga naar content Politie onderzoekt incidenten door mogelijke ‘pedojagers’

NieuwsRedactie

Auto vat vlam op de Boermarkeweg in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!