NieuwsNoord
Drenthe Emmen Voetbal

FC Emmen speelt met tien man gelijk tegen Willem II

Emmen – FC Emmen geeft zondag 27 september met 1-1 gelijk gespeeld tegen Willem II. De het team van Lukkien wist in de eerste helft met meer balbezit dan Willem II een mooi spel op de mat te leggen. 

In de eerste helft bracht Michael de Leeuw bracht in de vijfde minuut FC Emmen al op voorsprong na een mooie voorzet van Sergio Peña. Een mislukte verdedigingsactie waarbij Nick Bakker speelde op buitenspel bracht in de dertiende minuut Willem II op 1-1 door een doelpunt van Trésor.

De resteerde eerste helft kregen blijde clubs nog enkele kansen, FC Emmen zelfs een maar grote kansen maar ze wisten deze niet af te ronden in het doel. Marko Kolar raakte bij een lobje over de kieper de paal en Nikolai Laursen kwam net tekort om een pass van Peña binnen te tikken

Het kantelpunt in de wedstrijd kwam toen de VAR ingreep op een rode kaart voor Glen Bijl nadat deze tijdens een sliding op de bal hans maakte in een beweging om zichzelf te beschermen tegen de voeten van z’n tegenstander. De scheidsrechter lieten de clubs in eerste instantie door voetballen maar de VAR greep uiteindelijk in op dit moment voor een directe rode kaart.

FC Emmen wist uiteindelijk bijna veertig minuten na de rode kaart van Bijl de 1-1 over de streep te trekken en kon het eerste punt op de Eredivisie ranglijst noteren. Door dit punt staat Emmen nu veertiende in op de ranglijst.Laden....

Meer nieuws

Scooterrijder gewond na botsing met auto in Emmen

NieuwsRedactie

Duikers zoeken naar telefoon van slachtoffer bij de Rietplas in Emmen

NieuwsRedactie

N34 de komende weken op diverse plekken afgesloten

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!