NieuwsNoord
Voetbal

Sekou Sidibe vierde nieuwe speler voor FC Emmen

Emmen – FC Emmen voegt met Sekou Sidibe een vierde nieuwe speler toe aan het team voor het komende seizoen. Naast een oude bekende heeft de club dit seizoen al vier nieuwe spelers op de spelerslijst staan die dit seizoen zijn aangekocht.

De negentienjarige vleugelspeler had een aflopend contract bij PSV en maakt transfervrij de overstap naar Drenthe. Hier tekent hij een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen.

De Belgisch-Ivoriaanse Sekou speelde in de jeugd van Beerschot AC totdat hij in 2011 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van PSV. Uiteindelijk speelde Sibibe in het team van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.  De voetballer laat weten: “Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau. FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.”

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

Behadil Sabani tekent ook een contract bij FC Emmen

NieuwsRedactie

Simon Tibbling speelt komend seizoen in het shirt van FC Emmen

NieuwsRedactie

FC Emmen haalt transfervrije Bernadou op van Paris Saint-Germain

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!