NieuwsNoord
Voetbal

Behadil Sabani tekent ook een contract bij FC Emmen

Emmen – Het scoutingsapparaat bij FC Emmen lijkt op volle toeren te draaien. Dit blijkt uit een derde aanwinst die in korte tijd is binnengehaald door FC Emmen.

Behadil Sabani wordt toegevoegd aan de spelerslijst van de club. De middenvelder had een aflopend contract bij Borussia Mönchengladbach en trainde sinds vorige maand al mee bij de eerste selectie van FC Emmen.

Hier hoopte hij zich te kunnen bewijzen tegenover de trainer en de club en dat is gelukt volgens de speler. “Tijdens de trainingen heb ik mijn stinkende best gedaan om het vertrouwen te winnen van de club en dat wordt nu beloond. Ik ken mijn medespelers inmiddels al en ben blij dat ik nu een contract heb getekend.”

De twintigjarige Duitse Kosovaar kwam via TuS Koblenz bij de jeugd van Borussia Mönchengladbach. Daar speelde hij voornamelijk in de jeugdelftallen en het tweede elftal. Ook kwam hij driemaal in actie voor Duitse jeugdploegen.

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

Meer nieuws

FC Emmen weet de 0 te houden tegen PEC Zwolle

NieuwsRedactie

Avdijaj tekent contract bij FC Emmen tot einde seizoen

NieuwsRedactie

Algemeen directeur vertrekt bij FC Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!