NieuwsNoord
Coronavirus Emmen Sport

NK Tijdrijden in Emmen gaat niet door

Emmen – Het NK tijdrijden dat op 7 oktober in Emmen zal worden verreden gaat niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt.

De organisatie vindt het in deze tijd met het coronavirus niet verantwoord om deelnemers uit heel Nederland naar Emmen te laten afreizen. Mede de aangescherpte corona regels door het kabinet hebben deze beslissing kracht bij gezet.

Daarnaast ziet de organisatie grote problemen bij het weren van publiek nu dit voor drie weken voor alle sporten in Nederland verboden is. Aan de start van dit kampioenschap zouden de elite-vrouwen, elite-mannen en beloften-mannen verschijnen.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Denk mee over een naam voor de fly-over over de N34 bij Emmen

NieuwsRedactie

FC Emmen haalt een doelman binnen van PSV

NieuwsRedactie

Lorenzo Burnet keert terug bij FC Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!