NieuwsNoord
Coronavirus Emmen Sport

NK Tijdrijden in Emmen gaat niet door

Emmen – Het NK tijdrijden dat op 7 oktober in Emmen zal worden verreden gaat niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt.

De organisatie vindt het in deze tijd met het coronavirus niet verantwoord om deelnemers uit heel Nederland naar Emmen te laten afreizen. Mede de aangescherpte corona regels door het kabinet hebben deze beslissing kracht bij gezet.

Daarnaast ziet de organisatie grote problemen bij het weren van publiek nu dit voor drie weken voor alle sporten in Nederland verboden is. Aan de start van dit kampioenschap zouden de elite-vrouwen, elite-mannen en beloften-mannen verschijnen.Laden....

Meer nieuws

FC Emmen weet de 0 te houden tegen PEC Zwolle

NieuwsRedactie

Ga naar content Politie onderzoekt incidenten door mogelijke ‘pedojagers’

NieuwsRedactie

Auto vat vlam op de Boermarkeweg in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!