NieuwsNoord
Drenthe Emmen

Beelden inbraak in Emmen vanavond te zien in Opsporing Verzocht

Emmen – De politie toont vanavond in Opsporing Verzocht beelden van een inbraak die op vrijdag 2 april 2021 om 04:45 uur ‘s nachts is gepleegd in Emmen. De bruid van deze inbraak bestaat uit duizenden euro’s aan gouden sieraden.

De verdachten zijn naar de voorkant van het pand gelopen en hebben daar een raam van een roldeur ingeslagen. Vervolgens hebben ze een grote hoeveelheid gouden sieraden meegenomen uit het pand. Tijdens het onderzoek zijn er camerabeelden veilig gesteld.

Op de beelden is onder meer te zien welk voertuig er bij de inbraak gebruikt is. De beelden tonen tevens waar het voertuig aan de Bargermeerweg werd geparkeerd. Ook zijn er beelden waarop de verdachten zijn te zien. De beelden zullen vanavond getoond worden in het programma Opsporing Verzocht. Opsporing Verzocht is vanavond om 21.20 uur op NPO1 te zien.

De politie roept mensen op die meer informatie hebben over de daders contact op te nemen met de opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt ook uw tip anoniem doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Politie zoekt informatie over ontvoering op de Grote Markt in Groningen

NieuwsRedactie

Politie pakt drietal met 30 kilo coke bij Bourtange

NieuwsRedactie

Geen overval maar aanhouding winkeldief in Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!