NieuwsNoord
Coronavirus Drenthe Emmen

Kwalitaria in Emmen dicht na coronabesmetting onder personeel

Emmen – De Kwalitaria in de wijk Bargeres in Emmen is sinds vrijdagavond zeven uur gesloten. Dit nadat één van de medewerkers positief is getest op het virus.

De medewerker had de afgelopen tijd samen gewerkt met veertien andere collega’s die door deze besmetting nu allemaal thuis in quarantaine zitten. Hierdoor is het niet mogelijk de snackbar draaiende te houden volgens de eigenaar door een te kort aan medewerkers en is hij gedwongen de zaak tijdens deze quarantaineperiode te sluiten. De besmetting kwam aan het licht nadat de medewerker ziek naar huis was gegaan en vervolgens een coronatest heeft laten uitvoeren.

De eigenaar van de Kwalitaria in de wijk Bargeres is ook de eigenaar van de Kwalitaria in de wijk Emmerhout. Volgens de ondernemer zijn hier vooralsnog geen besmettingen bekend. Dit komt mede doordat de vestigingen zelfstandig opereren en er dus geen personeelswisselingen tussen de beide vestingen plaats vinden. Wel wil de eigenaar nog kijken of er een mogelijkheid is om personeel van de vestiging Emmerhout nu in te zetten in de vestiging in Bargeres.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Denk mee over een naam voor de fly-over over de N34 bij Emmen

NieuwsRedactie

FC Emmen haalt een doelman binnen van PSV

NieuwsRedactie

Lorenzo Burnet keert terug bij FC Emmen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!